TAM VILD

Dansk Rakkerpak

Dansk Rakkerpak tager livtag med en klassiker, svinger sig i lianer og går i et med naturen. Publikum vil nikke genkendende til velkendte, klassiske scener som f.eks. “Me Tarzan, you Jane”. Men uforudsigeligheden lurer – og fortællingen tager en kovending midt i junglen!

Tam Vild er en nonverbal forestilling – krydret med både galskab og humor – hvori der leges med det teatralske udtryk. En lille perle fyldt med slapstick, poesi, vild dans og jungletrommer – bakket op af en massiv live lydside. Forestillingen bygger på de grundlæggende Rakkerpak-dyder – og henvender sig til et bredt publikum, som får én på opleveren!

I en klassiker med Dansk Rakkerpak kan alt ske!

 

Billetbestilling og retningslinjer for ’Tam Vild’

Der er fri entré til forestillingerne, men grundet de særlige omstændigheder i år, er billetbestilling nødvendig Du kan reservere billetter her

Ankomst og indlukning
Mød op 20 min. før forestillingens start ved indgangen i Allégade. Lorrys Have vil være afspærret og en af Riddersalens medarbejdere anviser placering på bænkene. Vi sørger for håndsprit og myndighedernes retningslinjer om 1 meters afstand mellem gæsterne. Grupper, der i forvejen har tæt kontakt, kan sidde sammen. Bænkene vil blive rengjort mellem forestillingerne.

Rigtig god fornøjelse!

Medvirkende
Susanne Bonde
Niels Peter Kløft
Bastian Popp

Scenografi
Christian Q. Clausen

Instruktør konsulent 
Alex Byrne

Konsulenter
Troels Hagen Findsen
Niels Grønne

Komponist 
Bastian Popp

Kostumer 
Lise Zitta Østergaard

Spilletidspunkter
11. sept. 2020
Kl. 10.00 og kl. 19.00

Varighed
Ca. 50 min.

Fri entré
Billetbestilling nødvendig

Spiller i Lorrys Have foran TV2-Lorry og Riddersalen.

I tilfælde af vedvarende regn, spiller forestillingen ikke.

Aldersgruppe
For voksne og børn fra 6 år

Cookie og privatlivspolitik

Læs mere