Sange om Søndagen, Riddersalen under anden verdenskrig

Tag med på en spændende rejse tilbage i tiden!

​Kom og bliv klogere på teatret Riddersalens fantastiske og levende historie og få sangstemmen rørt, når vi inviterer til tre søndage med foredrag og fællessang. Museumsinspektør Rikke Rottensten fra Storm Museum, fortæller om epoker fra Riddersalens historie.

Tiden under anden verdenskrig er eksplosiv, men teaterlivet blomstrer. I årene omkring nazisternes besættelse af Danmark står Riddersalen midt i en scenisk guldalder. Det er her, nogle af de mest sete, udsolgte og til tider også epokegørende forestillinger spiller. Spillet af de stærkeste skuespillernavne – og en række andre, der er på vej til at blive det. Her er PH-revyer, moderne amerikansk dramatik - og da krigen er forbi, og det indre retsopgør går i gang, er det på Riddersalen man kan se den nyeste, europæiske dramatik. Den der spejler efterkrigstidens eksistentielle angst og menneskenes kaotiske indre.  

Skuespiller og kreativ producent Mette K. Madsen er aftenens vært, og pianist Lars Fjeldmose leverer den stemningsfulde musik, når vi synger tidens sange.

Der er selvfølgelig gratis kaffe og kringle til.

Vært
Mette K. Madsen, kreativ producent
Oplægsholder
Rikke Rottensten, museumsinspektør på Storm
Musiker
Lars Fjeldmose, pianist

Tidspunkt
Søndag den 26. november kl. 14:00

Entre
100 kr.

Billetpriser er ekskl. gebyr.

Varighed
maks. 2 timer med pause

Aldersgruppe
Fra 15 år