Ja tak, til en Kulturmakker!

På Skolen på Nyelandsvej blev skoleskemaet for 3. årgang i efteråret 2017 brudt op i seks uger. De 110 elever blev fordelt i nye fællesskaber på tværs af klasser, og et hold af professionelle teaterfolk fra Riddersalen rykkede ind på skolen. Sammen skabte vi et Kulturmakkerskab, og en teaterproduktion.

Vores fælles projekt, med titlen ’Min skolegård – et stykke om følelser’, blev opført ved 6 lukkede forestillinger i Riddersalen i uge 40 2017, med forældre, pårørende og skolens 1.-4. klassers elever som publikum.

Kulturmakker er en del af Kulturtjenesten i Frederiksberg Kommunes idéudkast til eksperimenter med Åben Skole. De frederiksbergske skoler er blevet tilbudt makkerskaber med en af kommunens mange kulturinstitutioner, hvor formålet er at udvikle forløb og aktiviteter, ud fra skolens ønsker og behov - koblet med den enkelte kulturinstitutions særlige kompetencer.

Et nyt Kulturmakkerskab er i gang ...

 

Vil du høre mere om mulighederne for Kulturmakker-skaber med Riddersalen, kan du kontakte Anabela Lemos på tlf. 38 87 18 19 eller via anabela@riddersalen.dk

Cookie og privatlivspolitik

Læs mere