Nu kommer efterfølgeren til Barnevognen og Åbent hus

- Små blå sko

MED DUKKER OG MUSIK FORENES TEATERMAGI OG BØRNEFANTASI
En lille entré danner kulisse for SMÅ BLÅ SKO. Fra entreens billeder, skuffer og skabe trylles fortællingen frem - om damen der går tur med folk. Damen er begejstret og fuld af forventninger, når en ny gåturs-kammerat skal komme. I dag venter hun Alfred, så de små blå sko findes frem. I ventetiden fantaserer damen om udflugtsmål for dagen. Så lyder klokken ved entrédøren.

Damen aka skuespiller Ragnhild Kaasgaard, er en særdeles nærværende fortæller, som har fuldstændig styr på hvordan man skaber og fastholder kontakt til børnene. Men Ragnhild er ikke alene om at skabe magien. Skjult for publikum er hendes ’usynlige’ medspiller, dukkefører Erik Olsen, gemt bag scenen. Herfra styrer han forestillingens dukker og effekter, der puster liv i kulissen til stor fryd for små teaternybegynderøjne.

Fortællingen ledsages af musik, der spænder fra den sene Dylan, over Schubert, Janáček og Dvořák til Vivaldi.

SMÅ BLÅ SKO er skrevet og instrueret af Signe Birkbøll, der også har bidraget til scenografi og kostumer. Signe skriver fra et børneperspektiv, med enkle tematikker, som guider børnene igennem følelser som forventning, glæde, skuffelse, genkendelse og overraskelse.

Den bedst tænkelige introduktion til det særlige ved at gå i teatret
En forestilling i Riddersalen begynder altid ved ankomsten. For at afmystificere og skabe tryghed for teaterpublikumsdebutanter, tager Ragnhild imod i Riddersalens hyggelige foyer, og forbereder de små til teateroplevelsen. Inden hun inviterer ind i teatersalen, op foran på det bløde gulvtæppe, og placerer børn (og voksne) så alle kan se.
Efter forestillingen er der tid til et nærmere kig på den finurlige scenografi, et kram og en snak med Ragnhild og Erik. Her er der er ro til at lade livet gå sin gang.

Medvirkende
Skuespiller Ragnhild Kaasgaard
Dukkefører Erik Olsen

Manuskript & instruktør
Signe Birkbøll

Scenografi, lys & teknik
Signe Birkbøll
Laurids Bøcher Poulsen
Sigurd Dissing
Assistent: Maren Birkbøll Auzias

Kostumedesign & systue
Pille Behrendt
Signe Birkbøll
Praktikant: Christoffer Thomsen

Lydredigering
Joachim Holbek

Plakat
Thomas Winkler

TAK TIL Frederiksberg Kommune og Bundgaard sko 

Spilleperiode
8. sep. – 1. okt. 2017 (minus 14.-17. sept.)
25. apr. – 9. maj 2018

Spilletidspunkter
tir. - søn. kl. 9.30 og 10.45

Pris
40 - 130 DKK

Varighed
35 min. uden pause

Aldersgruppe

1 ½ - 4 år

KØB BILLET

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies