Daimi og Jytte

- 50 års venskab og samarbejde

Kom og vær med, når teatermanden Jan Hertz tager Daimi og Jytte og publikum med på en tidsrejse gennem 50 års venskab og samarbejde på de skrå brædder. Der bliver fuldt fart over feltet, når de to sprudlende damer fortæller anekdoter fra deres venskab, karriere og samarbejde. Med på scenen er også musiker Henrik Silver, der akkompagnerer d’damer, som diverterer med sange undervejs.

Henrik har gennem de seneste ti år komponeret musik til og spillet med i forestillinger på Riddersalen. Han er desuden for nylig uddannet til Hospitalsklovn.

Jytte og Daimi også kendt som ’Klunserdronningen af Riddersalen’ og ’Riddersalens ukronede dronning’ har gennem fire årtier været tilknyttet Riddersalen. De mødtes første gang i Cirkusrevyen i 1967. I 1970 lejede Jytte sig ind på Riddersalen, og fra midten af 1970’erne blev Daimi en del af holdet på teatret. Jytte og Daimi fandt et slægtskab, og i en lang årrække har de to delt garderobe, turneret med gadeteater, både herhjemme og i udlandet, og sammen medvirket i omkring 65 forestillinger på Riddersalen.

I Riddersalen har der været mange fælles stjernestunder. Deres sidste forestilling sammen var Gustav Wieds lille stykke Skærmydsler om Tante Et og Tante To.

Stjernestunder med Jan Hertz
Under overskriften ”En Stjernestund” har Jan Hertz gennem en årrække haft stor succes som samtalepartner for en række kulturpersonligheder, der under nære og hyggelige former åbner for kendte og ukendte facetter af deres liv. Her kan alt ske!

Inkluderet i billetten byder vi på et glas bobler i Riddersalens hyggelige foyerbar, fra 45 min. inden forestillingen starter.

 

Medvirkende
Daimi Gentle
Jytte Abildstrøm
Jan Hertz

Musiker
Henrik Silver

Spilleperiode
12., 14. og 15. okt. 2017

Spilletidspunkt
Tors. kl. 20
Lør. og søn. kl. 15

Pris
180 - 300 DKK inkl. et glas velkomstbobler

Varighed
1 time 45 min. inkl. pause

Aldersgruppe
For voksne

KØB BILLET

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies